Csak mert azért :)

 2011.05.19. 17:36

Az elmúlt egy hét csodálatos volt! :)

Hétvégén lementünk bemutatni a családot a szüleimnek.

 

A kezdeti nehézségek után, végül egész jó lett a hétvége. Norcó megszerette anyuékat, azóta is folyamatosan menni akar Kaposvárra. Hétfőn reggel amikor felkelt, kijött, körbenézet, és közölte: nincs bácsi... oda ki kaposvárra. . .

Az összeköltözés óta igazából, egy duna parti sétán kívül mi sem tőrödtünk egymással, a gondokra figyeltünk, munkát kerestünk, probáltunk ötletelni, amikor nem sok kilátásunk volt.

A hét elején kicsit besokaltunk ebből, mind a kettőnkből előjött a szeretett hiány, és egy tök jó hetet töltöttünk együtt. Egész héten nem lengte körül kicsiny hajlékunkat mint tőrödés:) Az esti ágyba zuhanások-alvások helyét felváltotta egy-egy beszélgetés, kis összebújás, filmezés. És marha jól érezzük magunkat:)

A mai nap viszont fárasztó volt kicsit. Norcival elmentünk Pestre, vadaskertbe. Anya maradt itthon (nekem nem volt órám, és vettem ki szabit). Reggeli elindulás egészen az első sarokig ment, ahol felfedeztük, hogy anya maradt végighisztiztük az egész utat, ottlétet. Ráadás nem értünk el vele semmit... Marha fáradt vagyok. Norci ugy aludt el, hogy kb 1,5 órát üvöltött a a Déli pu-n, és a vonaton, amire már a fáradság elnyomta. Semmit nem tudtam csinálni vele, annira fáradt volt már, hogy nem bírt magával.

Ő mostmár elég aktív, én kevésbé, de annak ellenére, hogy egész nap anyu után bömbölt, nem száll le rólam. :) Ami nem is baj:) de azért kis pihi jól esne^^. Már voltunk pesten együtt Norbival, akkor nem voltak ilyen gondok. Bár most kicsit vissza anyusodtunk.

Viszont szembesültünk a héten egy apró problémával, cirka 40ezerrel simán elszámoltuk magunkat. Így kicsi kényes helyzetbe kerültünk, ami a főbérlőnek való tartozás a kiksebbik gond, kimagyarázom, de a Norci tej adagja már necessebb :(

Szóval itt tartunk. . .

 

Címkék: utazás szösszenet kétségbeesés apuci norcó

A bejegyzés trackback címe:

https://feher.blog.hu/api/trackback/id/tr812917191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása